Edit

Start je carrière hier

Ben je net afgestudeerd en klaar voor een start van je carrière? Daar kan AEGEE-Delft je bij helpen. Vind hier een breed aanbod van starter vacatures om jouw loopbaan op topniveau te beginnen! Als je geïnteresseerd bent in een van de vacatures, stuur een mailtje naar board@aegee-delft.nl met je CV en motivatie, dan linken wij je aan de bedrijven!

 

 

 

Inhousedag Boston Consulting Group

Aanmeld deadline:

13 juni 2017

Datum evenement:

27 juni 2017 bij BCG in Amsterdam

Bij deze challenge van één dag zal je ervaren wat het is om aan een echte strategic technology topics te werken bij een van de wereldleiders op het gebied van strategic consulting. Bij deze case zal je de multinationals IT sourcing strategie overeenstemmen met haar business activiteiten en het senoir management helpen met maken van beslissingen over het outsourcen haar IT-activiteiten. Daarnaast zal er genoeg tijd zijn om jouw vragen over het werken bij BCG te beantwoorden. De dag zal beginnen om 10:30 bij het kantoor van BCG in Amsterdam aan de Gustav Mahlerlaan 40. Aan het einde van de dag zal er nog een afsluitende borrel zijn om ongeveer 19:00. Voor meer informatie kan je ons bereiken op board@aegee-delft.nl.

Lidl

 

 

 

 

 

 

Traineeship Lidl

Aanmeld deadline

8 juli 2017

Rol:

Tijdens het traineeship leer je in 18 maanden tijd de Nederlandse organisatie van binnen en van buiten kennen.

Trainee Profiel

  • Het traineeship is ingericht voor afgestudeerde hbo en master studenten in de vakgebieden: Inkoop, Marketing, Finance, IT, Customer Care, Bouw & Vastgoed en Procurement.
  • Naast een verklaarbaar studietempo zien wij ook graag minstens één praktische ervaring binnen het gekozen vakgebied terug in jouw cv, zoals relevante bijbanen, stages, vrijwilligerswerk, buitenlandervaring, eigen onderneming/honours programma of sportactiviteiten
  • Evenals relevante studieachtergronden voor de verschillende specialisaties.
  • Zelfbewust en hebt een prima reflectievermogen.

 

Dit aanbod is mede mogelijk gemaakt door Business Talent Network.
Logo-BusinessTalentNetwork