Papillon

Lang, lang geleden besloot een groepje dames dat in de koude, harde, mannelijke wereld van Delft je soms wel wat vrouwelijke steun kan gebruiken. Mannen snappen natuurlijk niets van cocktails, high tea’ en, samen naar de badkamer gaan of ons maandelijks ongemak. Net als dat wij niets snappen van het alfabet boeren, staand plassen, spuugwedstrijdjes of … Een paar jaar geleden, op een zonnige middag in mei, kwamen wij dus bij elkaar met thee en koekjes om eens gezellig te filosoferen over wat vrouwelijkheid is. De rest is geschiedenis en het damesdispuut is geboren!

Nu zijn we met 7 meiden geen groot dispuut, maar wel hecht. Met een vlinder in Eindhoven en nog een in Pernis vinden we nog steeds tijd om samen te lunchen, wijn te drinken, te koken en heel veel te kletsen. Daarnaast houden we van (Halloween)feestjes, Koningsnacht en kerstdiners en zijn er altijd leuke verhalen over onze avonturen..

Verder zijn wij er natuurlijk ook voor alle lieve AEGEE-Delft leden. Dus heb je een dringende vraag, advies nodig over vrouwelijke kwesties of persoonlijke situaties? Mail ons: askpapillon@aegee-delft.nl!

nl_NL