Heerendispuut Semper Florens

AEGEE-Delft is een vereniging vol roemrijke, illustere tradities. Heerendispuut Semper Florens neemt het op zich om deze geplogenheden hoog te houden. De visie is dat hierin het fundament van de vereniging ligt. Eenieder zal onderkennen dat enkel een gedegen besprenkelde ondergrond tot luisterrijke bloei zal leiden.

Om de AEGEE-Delftsche, geroemde positie van Europa’s kleermaker te handhaven zal men de Heeren van Semper Florens steevast ordentelijk, doch fleurig, uitgedost tegen het lijf lopen. Hij, die Hendrik ontwaart, schroomt niet om een van de Heeren aan te klampen. Zonder enige weifeling zal er een das om zijn hals gelegd worden. Enkel op deze wijze zal hem het blonde gerstenat hemels rieken.

Een ceremonieuze festiviteit zal immer ingeluid worden met een lekkernij naar grootmoeders receptuur. Deze bete staat bol van groei, bloei en fleur en zal eenieder behagen. Natuurlijkerwijs mag het dispuuts trots niet ontbreken. Alle glorie van de avond komt tezamen bij de hommage aan Het Calix. Het Calix levert het broodnodige nat om de bloeitijd aan te laten breken.

Voor het verwerven van volkomen impressie van Heerendispuut Semper Florens is men volgaarne gegeerd om aan een open activiteit deel te hebben. Daarenboven zijn de Heeren gemeenlijk genaakbaar op een borrelavond.

e-mailadres: sf@aegee-delft.nl


nl_NL