Wat bieden wij? Wekelijkse borrel, Goedkoop reizen, Persoonlijke ontwikkeling, Liftwedstrijden, Vriendschappen voor het leven, Bier brouwen, Uitwisselingen, Vrienden in 170 zusterverenigingen, Leuke commissies en disputen, Geen ontgroening, Fantastisch introductieweekend, Europees netwerk
Open stage night

Gezelligheid

Gezelligheid binnen AEGEE-Delft kent geen grenzen. Er zijn wekelijks activiteiten waarbij onze leden samenkomen. Dit varieert van filmavonden op kantoor tot een kerstdiner met 30 gangen. Binnen AEGEE-Delft staat de borrel centraal en is deze dé plek om andere leden te leren kennen en verhalen te delen. Kom gerust een keertje langs bij de borrel!
IMG_6904

Reizen

Op reis gaan is onze passie. AEGEE-Delft organiseert door en voor haar leden minstens 8 reizen per jaar. Op deze reizen ontdekken we nieuwe culturen, trekken we de natuur in en creëren we vriendschappen in heel Europa. Dit doen we liftend, vliegend, rijdend en fietsend. Lees meer over onze epische reizen bij de verhalen!
bamberg1

Europees netwerk

AEGEE-Delft is onderdeel van het Europese netwerk AEGEE-Europe, de grootste studentenorganisatie van Europa! 13.000 studenten verspreid over wel 40 landen ontmoeten elkaar bij de vele internationale bijeenkomsten, activiteiten en uitwisselingen. Het grootste evenement, de Agora, trekt wel 800 studenten!
AOWEE2

Community

Bij AEGEE-Delft kan iedereen zichzelf zijn en is iedereen welkom. Daardoor ontstaat een hechte en gevarieerde groep mensen waar iedereen zijn plek kan vinden. We zijn open-minded en erg actief in onze vele commissies en disputen. Dit maakt AEGEE een plek om geweldige ervaringen op te doen.
12748118_1042695435787955_5119930246350684290_o

Zelfontplooiing

Alle activiteiten binnen AEGEE worden voor en door studenten georganiseerd. Als lid kan je ervaring opdoen in workshops en trainingen en je eigen input geven in commissies en werkgroepen. Dit geeft AEGEE-Delft en haar leden elk jaar unieke ervaringen. Ook op Europees niveau is er veel mogelijk binnen het netwerk van AEGEE-Europe.
borrel

Actief in Delft

AEGEE is een actieve vereniging in Delft. We borrelen elke dinsdag, organiseren feesten en vrijdagmiddagborrels en iedere week een of meer andere activiteiten. Daarnaast zijn leden iedere dag welkom op ons kantoor voor een praatje of onbeperkt tosti’s eten. Bekijk hier onze activiteitenkalender!

Onze avonturen!

Rabobank ClubSupport

Rabo ClubSupport

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Door op ons te stemmen maken wij kans op...

Lees verder...
introductieweekend

Introductieweekend

Met 60 man hadden wij een topweekend in het Brabantse Eersel. De IntroCom heeft weer een leuk weekend neergezet met toffe activiteiten zoals een European Night met hapjes en drankjes...

Lees verder...
Commissie-interesseborrel

Open Call Commissies!

Zoals jullie weten heeft AEGEE-Delft vele toffe commissies en werkgroepen. Deze spelen een grote rol in AEGEE-Delft: ze organiseren vele activiteiten, reisjes en evenementen, werken aan projecten en ze zorgen...

Lees verder...

Onze partners

Studentenkorting in Delft               SponsorKliks, gratis sponsoren!            Drukbedrijf: drukt alles op alles!

nl_NL
en_GB nl_NL