Bijbanenborrel

Vanavond is het zover! De Bijbanenborrel is daar. Dus heb jij ook aan het eind van je geld altijd nog een stukje maand over? Doe(Koe) er wat aan! Vanaf 20:00 zal je persoonlijk kennis kunnen maken met een paar van de topwerkgevers voor studenten in Delft. Deze zijn door ons persoonlijk geselecteerd zodat er voor iedereen een werkgever aanwezig zal zijn die bij je past! Wil je van tevoren al weten wat je kan verwachten? Bereid je dan voor door hieronder de omschrijvingen van de bedrijven te lezen:

OGD

OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, servicemanagement en software-ontwikkeling. Dat doet het bedrijf in de vorm van uitbesteden, projecten, advies en tijdelijke inzet. Klanten roemen de flexibiliteit, vriendelijke prijsstelling en informele organisatie van OGD. De OGD-cultuur van kennis delen en vernieuwen zorgt dat het bedrijf al sinds 1987 hoogwaardige ict-oplossingen biedt. OGD ontwikkelde onder meer Lift voor Professional Services Automation en TOPdesk voor servicemanagement. Deze oplossingen zijn inmiddels in zelfstandige ondernemingen ondergebracht.
Voor meer informatie: www.ogd.nl

Vandebron

Vandebron is een startup met een missie: een 100% duurzame energievoorziening. Opgericht in april 2014 met nu al een aardig CV: de snelst groeiende energie maatschappij, door de consumentenbond verkozen tot beste energieleverancier van Nederland en in de top 40 van meest inspirerende bedrijven. Inmiddels hebben we al bijna 100.000 klanten.
Dat is mede dankzij de gemotiveerde werknemers. Werken bij vandebron is ideaal voor naast je studie; het is flexibel, goed betaald en je leert elke dag. Daarnaast zijn er, vanwege grote groei en de aankomende uitbreiding naar het buitenland, continue openstaande vacatures op Vandebron HQ. Dus zowel tijdens als ook na je studie is er de kans om voor Vandebron te werken! Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan zien we je graag op de BijbanenBorrel van AEGEE!
Voor meer informatie: https://vandebron.nl/

StuD

StuD is het grootste uitzendbureau van Delft en streeft ernaar zoveel mogelijk Delftse studenten te laten floreren. Het bekende ‘voor en door studenten’ staat bij ons hoog in het vaandel.
Wij willen graag studenten relevante werkervaring op laten doen in het bedrijfsleven maar ook de student een lekker zakcentje laten verdienen. Zo werken er studenten bij de grootste Nederlandse bedrijven maar ook voor onze eigen vertrouwde TU.
Naast deze ervaring die we studenten willen op laten doen sponseren we graag studenten initiatieven waar de studenten zich op een ander gebied kunnen ontwikkelen. StuD staat zo met het ene been in het studentenleven en met het andere been in het bedrijfsleven!
Voor meer informatie: https://www.stud.nl/

SUPAIR

SUPAIR is het bemiddelingsbureau van de TU Delft en helpt al meer dan 20 jaar ingenieurs, met en zonder werkervaring, bij het vinden van een baan die bij hen past. SUPAIR hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Na je inschrijving word je uitgenodigd voor een uitgebreid intakegesprek en helpt SUPAIR jou met tips & tricks.
Voor meer informatie: www.supair.tudelft.nl

nl_NL
en_GB nl_NL