Alumnivereniging

Hoe leuk je studententijd bij AEGEE ook is, er komt een moment dat je minder actief wordt. Bijvoorbeeld omdat je afstudeert, verhuist naar een andere stad of misschien zelfs een land.

Wil je jou tijd bij AEGEE-Delft toch nog niet helemaal achter je laten, dan is de alumnivereniging perfect voor jou. Dit geeft je de mogelijkheid om in contact te blijven met de vereniging en met je vrienden van AEGEE. Minstens één keer per jaar wordt er een activiteit georganiseerd waar je als vanouds kan borrelen in Delft, kan bijpraten met oude bekende en andere generaties actieve AEGEEers kan ontmoeten. Via de alumnivereniging weet het bestuur jou te bereiken voor vragen of belangrijke updates. Ook mede-alumni hebben zo een mogelijkheid om nieuws of evenementen te delen.

De minimale alumni contributie is €12,-. Dit geld zal gebruikt worden voor activitieiten met de alumni. Alles wat er op vrijwillige basis meer dan €12,- wordt betaald, zal ten goede komen van de vereniging.

Lijkt dit je wat? Hieronder kun je je inschrijven: 

  Persoonsgegevens

  Klik op de kalender om je geboortedatum te kiezen.

  Contactgegevens

  Betaalwijze via automatische incasso

  Ik ga akkoord dat AEGEE-Delft mij uitschrijft als lid mocht ik nog als lid ingeschreven staan.
  Ik ga akkoord

  Ik geef AEGEE-Delft toestemming om jaarlijks het alumni-lidmaatschapsgeld van €12,- plus, mits ingevuld, de extra bijdrage af te schrijven van mijn rekening zolang ik alumni-lid ben van AEGEE-Delft (verplicht)
  Ik ga akkoord

  Ik heb de statuten, het Privacybeleid en de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord. Dit document is naar waarheid ingevuld. Ik ben alumni-lid tot digitale wederopzegging. (verplicht)
  Ik ga akkoord

  Door op onderstaande knop te drukken schrijf je je in als alumni-lid van AEGEE-Delft

  nl_NL