Over AEGEE

Wist je dat we afgelopen jaar gezamenlijk de afstand van de aarde tot de maan hebben afgereisd en nog genoeg reiskilometers over hadden om een rondje rond de maan te lopen?

AEGEE-Delft is een studentenreisvereniging die ook in Delft zelf heel actief is. Naast alle liftreizen, georganiseerde reizen en uitwisselingen zijn er nog veel activiteiten in en rondom Delft, zoals themafeesten, borrels, ledenweekenden, spelletjesavonden en een jaarlijks muziek- en cultuurfestival. AEGEE-Delft is dus een veelzijdige vereniging waar gezelligheid en reizen centraal staan. Daarnaast is AEGEE-Delft dé plek om jezelf buiten je studie te ontwikkelen en ervaring op te doen. AEGEE-Delft telt circa 200 studenten die avontuurlijk, reislustig en leergierig zijn, brede interesses hebben en zoeken naar gezelligheid, verbreding en een plek waar ze zich thuis voelen.

Bij AEGEE-Delft is niets verplicht en alles mogelijk. Wij hebben geen ontgroening en vinden een open, gezellige sfeer erg belangrijk. Bij ons staan vijf pijlers centraal:

Een paar weetjes over AEGEE-Delft:

  • AEGEE-Delft bestaat uit 200 leden
  • Er worden minstens 6 reizen per jaar georganiseerd, waarvan drie liftreizen
  • Er is een wekelijkse borrel met een diner op dinsdag
  • We hebben 161 zusterverenigingen door heel Europa die we regelmatig bezoeken

Tijdens reizen van AEGEE-Delft of internationale bijeenkomsten van AEGEE-Europe kom je in contact met studenten vanuit heel Europa. Vorig jaar hebben wij 14 steden bezocht, waaronder Istanboel, Parijs, Aachen, Keulen, Katowice, Krakow, Warschau, Grodno, Izmir, Lyon, Marseille, Passau, Boekarest en Reims! Ook wordt er elk jaar een spectaculair weekend georganiseerd voor leden van alle Nederlandse AEGEE locals en kan je in de zomer goedkoop reizen met 30 AEGEEërs naar meer dan 70 steden in Europa!

nl_NL