LiftCom

De LiftCom is de commissie die een jaar lang de liftreizen organiseert. Een liftreis is een reis waarbij je gaat liften naar de bestemming, denk bijvoorbeeld aan Parijs of Warschau. Liften is erg leuk, je leert nieuwe mensen kennen en het is ook nog eens duurzaam.

De LiftCom organiseert ongeveer 3 keer per jaar een liftwedstrijd naar plekken in heel Europa! Je begint met liften in Delft en probeert zo snel mogelijk bij de plaats van bestemming te komen. Hier en daar voer je nog wat opdrachten uit voor tijdsaftrek, je wilt natuurlijk wel als eerste op de bestemming aankomen!

De taak van de LiftCom is het uitzoeken van de reisbestemming, regelen van slaapplekken, plannen van uitstapjes, bedenken van lift opdrachten en de lift-CD maken zodat je samen met de bestuurder naar de beste nummers kunt luisteren. De beste liftreizen organiseren doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een aantal andere enthousiaste leden.

Dus heb jij zin om je in te zetten voor de LiftCom en geweldige reisjes te organiseren? Kom dan bij de LiftCom! Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar liftcom@aegee-delft.nl

nl_NL