Borrel

Binnen AEGEE-Delft staat de borrel centraal en is deze dé plek om andere leden te leren kennen en verhalen te delen. Bij ons kan je met iedereen een praatje maken en staan we open voor alle studenten. Kom dus gerust een keertje langs in de kelderbar op Sociëteit Tyche, Oude Delft 123. Hier zijn wij iedere dinsdag vanaf 18:00 te vinden. We dineren samen vanaf 18:30 in de bovenzaal en gaan daarna weer terug de kelder in voor de borrel die regelmatig overloopt in een feestje!

Locatie borrel
Kelderbar @ Sociëteit Tyche
Oude Delft 123
Als je voor het gebouw staat, neem dan het trapje naar beneden. Loop de gang door; wij zitten achter de grote deur aan de rechterkant tegenover de trap. Wij zijn te herkennen aan de kleur paars!

Diner
Het diner op dinsdag vindt plaats in de bovenzaal tussen 18:30 en 19:30. Meestal lopen we om 18:30 met zijn allen naar boven. Zie je niemand in de kelderbar? Loop dan twee verdiepingen naar boven, je komt vanzelf bij de keuken! Eens per maand kookt onze KOOKT een extra uitgebreid driegangen-themadiner, die na 19:30 begint. Schrijf je voor 12:00 op dinsdag in voor diners via de links in de activiteitenagenda, voor de normale diners kan je als niet-AEGEE-lid mee-eten zonder in te schrijven.

nl_NL