De wereld van MareVisie

MareVisie is een projectmanagementbureau en helpt bedrijven strategie te ontwikkelen, en deze te realiseren door de juiste projecten te definiëren en uit te voeren. MareVisie stelt organisaties in staat om succesvol projectmatig te werken. Iedere opdracht begint met een vraagstuk; hét startsein om MareVisie in te schakelen. Samen stellen we een duidelijk doel vast en zoeken we naar een passende oplossing. Wij zijn in hart en nieren een mensenbedrijf, projectmanagers gericht op techniek.

Wij zijn een ontmoetingsplaats, een projectmanagementbureau waar mensen met verschillende competenties, van uiteenlopende bedrijfstakken en universiteiten, bij elkaar komen. Want ons werk en ons bedrijf gaat om mensen, dat laten wij dan ook zien door in gesprek te blijven met elkaar en inhoud en invulling te geven. Wij hebben een open feedbackcultuur. Vanuit die cultuur bouw en her bevestig je continu wie je met elkaar bent en waar je voor staat. Deze vorm van samenwerking leidt tot waardevolle inzichten en creatieve oplossingen.

Onze experts excelleren dan ook in het verbinden van mensen en techniek met passie en persoonlijke aandacht. MareVisie projectmanagement kan uw organisatie ondersteunen bij de inrichting, professionalisering of ondersteuning daarvan. Het resultaat? Een efficiëntere en effectievere uitvoering van uw projecten waardoor de slaagkans groter is en de kosten lager zijn.

Laat u vandaag nog inspireren door onze aanpak!

Werken bij MareVisie

Op zoek naar een baan waarbij je als projectleider de verantwoordelijkheid neemt om van projecten een succes te maken? En wil je hierbij gebruik maken van je technische achtergrond? Of wil je eerst beginnen als project ondersteuner om de kneepjes van het vak te leren? MareVisie biedt mogelijkheden voor mensen met jouw profiel!
nl_NL