Vertrouwenspersonen

De vertrouwenspersonen van AEGEE-Delft zijn er voor jou. Wanneer je binnen of buiten de vereniging te maken krijgt met ongewenst gedrag of ongelijke behandeling kun je bij de vertrouwenspersonen terecht. Er kan voor alles waar je mee zit contact opgenomen worden met de vertrouwenspersoon. 

De vertrouwenspersonen hebben meerdere taken, waaronder het bieden van een luisterend oor en steun. Vanwege geheimhoudingsplicht zal datgene dat je deelt met een vertrouwenspersoon niet met de andere vertrouwenspersonen noch met bestuur of de RvA gedeeld worden, tenzij je dit graag wilt. Indien er interventie nodig of gewenst is zal er gekeken worden welke stappen mogelijk zijn. Vertrouwenspersonen kunnen ook helpen met het afhandelen van de zaak, bijvoorbeeld door samen aangifte te doen. 

De vertrouwenspersonen hebben ook een preventietaak en daarom zal de focus van het werkgebied liggen op de volgende gebieden: discriminatie, seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten, alcohol- en drugsgebruik. 

Zit je ergens mee? Schroom niet om contact op te nemen! 

Contactgegevens: 
Indien je een afspraak wilt maken met een vertrouwenspersoon kan dit via onderstaande e-mailadres: 

Algemeen e-mailadres: vertrouwenspersoon.aegee-delft@outlook.com

Foto van Nine

Nine Nagel 

Hoi, ik ben Nine! 24 jaar en dit is alweer mijn 6e jaar bij AEGEE. Vrienden omschrijven mij vaak als een zorgzaam en rustig person en dat is ook een van de redenen dat ik vertrouwenspersoon wilde worden. Ik zal zorgen voor een luisterend oor. Verder houd ik van creatief bezig zijn en zwemmen. En natuurlijk tijd door brengen met de mensen van AEGEE. Wil je een keertje praten over wat dan ook? Een berichtje of e-mail sturen mag altijd!

Ik ben vanaf begin januari in Australië, dus het kan even duren voordat ik reageer!

+31 6 518 730 97

Finn van Kolmeschate 

Hee, Dit is Finn. Ik ben 23 jaar en kom oorspronkelijk uit het Westland, de gemeente waar het altijd licht is. Ik ben de man met de krullen, mensen(dieren nog niet gevraagd) vinden mij iemand die goed kan luisteren en altijd klaar staat om te helpen. Ik houd van koken (Moussaka is hét recept), buiten zijn, dingen leren, lezen en met vrienden afspreken. Naast deze leuke hobbies probeer ik ook veel dingen uit, zo ben ik ook begonnen met een cursus schermen. Naast al deze minder serieuze dingen ben ik uiteraard ook bezig met mijn studie. Zo zit ik in mijn eerste jaar van de Master Complex System Engineering & Managemen (CoSEM). Wat dat inhoud kan ik je het beste in persoon uitleggen. Als je me ziet kun je me altijd aanspreken, serieus, of wat minder serieus. Je kan me ook altijd een berichtje sturen via whatsapp of de mail.
 
 
Foto van Renske

Renske Kaaijk 

Hi, ik ben Renske. Ik ben 23 jaar en zit in mijn laatste jaar van de master Design for Interaction aan de faculteit industrieel ontwerpen. Ik kom uit Waddinxveen en woon momenteel op de grens van Rijswijk (praktisch nog Delft). Ik houd van lezen, collages maken en luisteren naar mijn (te grote) platen verzameling. Ook ben ik te vinden op scouting als lid en als leiding van de jongste kinders (4,5 tot 7 jaar). Ik zou mezelf omschrijven als een sociaal en open persoon, ik ben altijd in voor een praatje of spontane uitjes. Ik houd er ook wel van mijn slaap te kunnen pakken en ben meer een ochtend mens dan een avond mens. Je zult mij niet zo snel een nachtje zien doorhalen voor een project, ik zit eerder om 7:00 in de ochtend achter mijn bureau.

+31 6 588 353 66

Maas Bekooy 

Haai, ik ben een knuffelaar genaamd Maas die houd van zeilen, zwaardvechten, wandelen en schilderen. Ik vind het belangrijk om iedreen een safespace te bieden in een wereld met nog altijd te veel hostile enviroments. Als ik dit niet doe vind ik het altijd fijn om de mensheid beoordelingsloos te bekijken als de echte aapjes die we nog altijd zijn. Voel je je niet veilig of moet je ergens je (zware) ei kwijt? Ik sta altijd open om je gezien te voelen en je te helpen met jouw oplossingen.

+31 6 550 215 04

Foto van Maas
nl_NL