Gezelligheid

De borrel
Binnen AEGEE-Delft staat de borrel centraal en is deze dé plek om andere leden te leren kennen en verhalen te delen. Bij ons kan je met iedereen een praatje maken en staan we open voor alle studenten. Kom dus gerust een keertje langs bij Outsite, Lange Geer 22. Hier zijn wij iedere dinsdag vanaf 18:00 te vinden. Diner wordt geserveerd rond 18:00 en daarna zal de borrel, die regelmatig overloopt in een feestje, beginnen! Lees hier meer voor de borrel.

Lunches
Er worden vaak speciale lunches georganiseerd in ons kantoor en op de campus. Tijdens deze lunches kan je even bijkomen van je colleges onder het genot van een broodje, smoothie, mocktail of pannenkoek. Sowieso is iedereen elke woensdag, donderdag en vrijdag in de lunchpauze welkom op kantoor voor tosti’s!

Open kantoor
Ons kantoor aan Kanaalweg 4 is open voor leden. Kom gezellig babbelen met het bestuur, ontmoet hier andere leden en werk hier samen met je commissie aan toffe activiteiten of projecten!

Activiteiten
Gezelligheid binnen AEGEE-Delft kent geen grenzen. Er zijn wekelijks activiteiten waarbij onze leden samenkomen. We hebben een breed aanbod van activiteiten: van leuke uitjes en feesten tot culturele workshops en thema-avonden. Elk jaar organiseren wij meerdere festivals, zoals muziek- en cultuurfestival ‘t Collectief, een talenfestival en een Eurovisie bierfestival met biertjes uit alle deelnemende landen. Ook hebben we activiteiten zoals fietsnachten, filmavonden, BBQ’s, een groot kerstdiner met soms wel 30 gangen, karaokeavonden, spelletjesborrels en uitwisselingen. Bekijk onze activiteitenpagina voor de agenda en inschrijflinks!

nl_NL