Activiteitenkalender

Diner en borrel

Wij zijn iedere dinsdag vanaf 18:00 te vinden in de kelderbar op Sociëteit Tyche, Oude Delft 123. We dineren samen vanaf 18:30 in de bovenzaal en gaan daarna weer terug de kelder in voor de borrel die regelmatig overloopt in een feestje! Lees hier meer over de borrel.

Lunches

Kom eens langs tijdens de lunch! Op werkdagen zijn leden tussen 12:00 en 14:00 welkom op kantoor voor onbeperkt tosti’s voor slechts €1 of voor andere speciale lunches!

Overige activiteiten

Naast de borrels en lunches hebben wij nog vele andere activiteiten, zoals reizen, VrijMiBo’s, workshops en uitjes. De meeste activiteiten worden georganiseerd door een van onze vele commissies. Heb je zelf een tof idee voor een activiteit en wil je hier budget van het bestuur voor krijgen? Kijk dan naar het activiteitenfonds!

Aanmelden voor activiteiten

Zie de agenda hieronder voor alle activiteiten en hun beschrijving. Hier vind je ook de inschrijflinks voor deze activiteiten in het geval dat je je vooraf moet aanmelden. Klik op de + rechtsonder om de AEGEE-agenda aan jouw agenda toe te voegen!

nl_NL