Carrière

AEGEE-Delft heeft contact met verschillende bedrijven die stageplekken en (bij)banen aanbieden. Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures:

Marevisie

MareVisie is een projectmanagementbureau en helpt bedrijven strategie te ontwikkelen, en deze te realiseren door de juiste projecten te definiëren en uit te voeren. Het is een ontmoetingsplaats, een projectmanagementbureau waar mensen met verschillende competenties, van uiteenlopende bedrijfstakken en universiteiten, bij elkaar komen.

WestCord Hotel Delft

Anders dan de naam doet vermoeden is WestCord Hotels een Nederlands familiebedrijf met haar oorsprong op Vlieland. Inmiddels behoren 17 hotels verspreid door heel Nederland tot de WestCord familie.

Doucheservice

Doucheservice is een startup dat innovatieve nooddouches bij mensen in huis plaatst als zij thuis niet kunnen douchen tijdens bijvoorbeeld de verbouwing van de badkamer. Ons team bestaat voornamelijk uit studenten en wij zijn gevestigd in Delft, Nijmegen en Groningen.

De volgende vacatures hebben wij in Delft openstaan:

  • Vacature Service Engineer Delft (6-40 uur): Installeer innovatieve nooddouches bij mensen thuis. Wil je meer weten? Klik dan hier.

  • Vacature Customer support & planning Delft (6-24 uur) : Je houdt je bezig met klantcontact en de logistieke planning van de service engineers. Wil je meer weten? Klik dan hier.

  • Vacature Warehouse employee Delft (6-40 uur) : Je controleert, bouwt en onderhoudt de innovatieve nooddouches. Wil je meer weten? Klik dan hier.

nl_NL