Kernwaarden

Bij AEGEE-Delft is niets verplicht en alles mogelijk. Wij hebben geen ontgroening en vinden een open, gezellige sfeer erg belangrijk. Bij ons staan vijf pijlers centraal:

Gezelligheid

Gezelligheid binnen AEGEE-Delft kent geen grenzen. Er zijn wekelijks activiteiten waarbij onze leden samenkomen. Dit varieert van filmavonden op kantoor tot een kerstdiner met 30 gangen. Binnen AEGEE-Delft staat de borrel centraal en is deze dé plek om andere leden te leren kennen en verhalen te delen. Kom gerust een keertje langs bij de borrel!

Reizen

Op reis gaan is onze passie. AEGEE-Delft organiseert door en voor haar leden zo’n 6 tot 8 reizen per jaar. Op deze reizen ontdekken we nieuwe culturen, trekken we de natuur in en creëren we vriendschappen in heel Europa. Dit doen we liftend, vliegend, rijdend en fietsend. Lees meer over onze epische reizen bij de verhalen!

Europees netwerk

AEGEE-Delft is onderdeel van het europese netwerk AEGEE-Europe. AEGEE-Europe is een van de grootste Europese studentenorganisaties met 13.000 studenten verspreid over wel 40 landen.  Binnen dit netwerk zijn er vele internationale bijeenkomsten en activiteiten waarbij de grootste, de Agora, wel 800 studenten trekt. 

Community

Bij AEGEE-Delft kan iedereen zichzelf zijn en is iedereen welkom. Daardoor ontstaat een hechte en gevarieerde groep mensen waar iedereen zijn plek kan vinden. We zijn open-minded en erg actief in onze vele commissies en disputen. Dit maakt AEGEE een plek om geweldige ervaringen op te doen.

Zelfontplooiing

Alle activiteiten binnen AEGEE worden voor en door studenten georganiseerd. Als lid kan je ervaring opdoen in workshops en trainingen en je eigen input geven in commissies en werkgroepen. Dit geeft AEGEE-Delft en haar leden elk jaar unieke ervaringen. Ook op Europees niveau is er veel mogelijk binnen het netwerk van AEGEE-Europe

nl_NL