Reizen

Reizen is onze passie. AEGEE-Delft organiseert door en voor haar leden zo’n acht reizen per jaar. Dit doen we op verschillende manieren: vliegend, als road trip, fietsend of liftend. Afgelopen jaar hadden we bijvoorbeeld liftreizen naar Parijs, Warschau & Grodno (Wit-Rusland) en de Champagneregio. Naast de liftreizen zijn er bij AEGEE-Delft ook georganiseerde reizen, zoals een wintersportvakantie samen met een andere Nederlandse local of een vliegreis naar Moskou, Sint-Petersburg en Chernobyl. Verder trekken we de natuur in, gaan we kamperen of zijn er survivalreizen, zoals vorig jaar naar Bosnië en Herzegovina. Ook gaan AEGEEërs vaak samen op vakantie of citytrip. Zo is er voor ieder type reiziger een plek in AEGEE-Delft!

Omdat er in vrijwel iedere stad wel een andere AEGEE local zit, worden wij vaak warm ontvangen. Locals geven vaak een city tour, kunnen reizigers hosten en laten ons overdag en ‘s nachts de beste plekken van de stad zien. AEGEE reisjes hebben hierdoor een extra dimensie en gaan dieper op in de lokale cultuur dan tijdens een normale vakantie. Op deze reizen ontdekken we nieuwe culturen en creëren we vriendschappen in heel Europa. Onze reisjes zijn ook nog eens heel goedkoop!

Heb je nog niet genoeg gehad na een collegejaar lang reizen? Ook in de zomer staat AEGEE niet stil! Op meer dan 70 plekken in Europa kan je samen met 30 andere AEGEEërs twee weken lang de tijd van je leven ervaren. Klik hier voor meer!

Wil je serieuzere reizen maken? Door het jaar heen zijn er vele trainingen, thematische conferenties en andere Europese evenementen.

nl_NL