FAQ

Je kan je via deze pagina inschrijven als lid bij AEGEE-Delft!

Je kan je inschrijven voor activiteiten door op deze pagina op de activiteit in de kalender te klikken en je via de google form in te schrijven. Je hoeft je niet in te schrijven voor bijvoorbeeld ALV's of activiteiten waar vrije inloop is. Stuur het bestuur een berichtje als je meer informatie over (het inschrijven voor) een activiteit wilt.

Ook als je geen lid bent, ben je welkom om bij al onze activiteiten aan te sluiten! Schrijf je wel even in voor de activiteit of stuur een berichtje naar board@aegee-delft.nl. Je bent ook welkom om naar de borrel te komen, hier hoef je je niet voor in te schrijven!

Elke dinsdag vanaf 18:00 ben je welkom om met ons te borrelen in het pand van Outsite, Lange Geer 22. Diner zal ook rond deze tijd geserveerd worden. Na het diner zal de borrel dan echt beginnen en die eindigt vaak in de late uurtjes. Meer informatie is te vinden op de borrelpagina.

Ook als je geen lid bent, ben je altijd welkom om bij onze borrel aan te schuiven! Je hoeft je hier niet voor in te schrijven. Meer informatie over de borrel is hier te vinden

Het kantoor is te vinden op Kanaalweg 4, 2628 EB Delft. Op woensdagen, donderdagen en vrijdag ben je tussen 12:00 en 14:00 altijd welkom! Tijdens de lunchpauze kun je onbeperkt tosti's komen eten voor een zacht prijsje.

Staat je vraag hier niet tussen? Stuur dan een mailtje naar board@aegee-delft.nl

nl_NL