FAQ

Hoe kan ik me aanmelden als lid bij AEGEE-Delft?

Je kan je via deze pagina inschrijven als lid bij AEGEE-Delft!

Hoe kan ik me aanmelden voor activiteiten?

Je kan je inschrijven voor activiteiten door op ons ledenportaal (als je niet ingelogd bent – kijk hier). Je hoeft je niet in te schrijven voor bijvoorbeeld ALVs of activiteiten waar vrije inloop is. Stuur het bestuur een berichtje als je meer informatie over (het inschrijven voor) een activiteit wilt.

Kan ik als niet-lid meedoen aan activiteiten?

Ook als je geen lid bent, ben je welkom om bij al onze activiteiten aan te sluiten! Stuur dan een berichtje naar board@aegee-delft.nl. Je bent ook welkom om naar de borrel te komen, hier hoef je je niet voor in te schrijven!

Waar en wanneer vindt de borrel plaats?

Elke dinsdag vanaf 18:00 ben je welkom om met ons te borrelen op de Thor Boot, op De Nieuwe Haven 5. Diner zal ook rond deze tijd geserveerd worden. Na het diner zal de borrel dan echt beginnen en die eindigt vaak in de late uurtjes. Meer informatie is te vinden op de borrelpagina.

Kan ik als niet-lid naar de borrel komen?

Ook als je geen lid bent, ben je altijd welkom om bij onze borrel aan te schuiven! Je hoeft je hier niet voor in te schrijven. Meer informatie over de borrel is hier te vinden

Waar is het kantoor van AEGEE-Delft en wanneer kan ik hier terecht?

Het kantoor is te vinden op Kanaalweg 4, 2628 EB Delft. Door de weeks kan je soms langskomen voor tosti’s, kijk op de tosti pagina wanneer we een lunch hebben!

Waar kan ik terecht met al mijn andere vragen?

Staat je vraag hier niet tussen? Stuur dan een mailtje naar board@aegee-delft.nl

nl_NL