European Planning Meeting

De European Planning Meeting (EPM) is een jaarlijks evenement binnen AEGEE. Gedurende drie à vier dagen komen 300 AEGEEërs bij elkaar, dit collegejaar 2019-2020 in Barcelona in de februarivakantie. Het eerste deel van de EPM is thematisch, waarbij je interessante lezingen, discussies en leuke workshops kan volgen. Het tweede deel is het maken van de Action Agenda van het volgende jaar. Hierin worden de thematische doelen van AEGEE voor een jaar gesteld op basis van de thema’s uit de Focus Areas.

Tijdens de EPM leg je veel contacten met AEGEEërs uit heel Europa, kun je de stad verkennen waar de EPM plaatsvindt en zijn er ‘s avonds leuke feestjes waar je kunt losgaan samen met andere 300 andere studenten!

Wanneer er meer bekend is over EPM Barcelona zal deze pagina geüpdatet worden. Ondertussen kan je hier terugblikken op EPM Izmir 2019!

Focus Areas en Action Agenda
Focus Areas zijn thema’s waar AEGEE drie jaar lang aan werkt. Deze staan in het strategisch plan van AEGEE-Europe. Nieuwe doelen en doelstellingen voor de Focus Areas worden tijdens de EPM bepaald in een plan genaamd Action Agenda: de thematische agenda voor AEGEE. Per Focus Area wordt een bepaald aantal doelen voor een jaar vastgesteld. Deze doelen worden behaald door middel van evenementen die worden georganiseerd binnen AEGEE. Binnen de locals kan er ook actief aan de Action Agenda worden gewerkt door activiteiten te organiseren met een bepaald thema uit de Focus Areas.

Focus Areas 2017-2020:

  • Equal Rights
  • Civic Education
  • Youth Development
  • European Citizenship

EPM for newbies.

nl_NL