Lars van Roemburg – Oud-President

Ik kwam AEGEE voor het eerst tegen in de introductieweek van de universiteit. Het was het begin van iets groots wat ik op dat moment nog totaal niet doorhad. Ik was een nieuwe student, enthousiast en vol energie. Ik werd actief bij AEGEE-Delft en ik vond het geweldig! Door de jaren heen ben ik op epische reizen geweest, heb ik meerdere activiteiten georganiseerd en had ik gewoon een gezellige tijd met mijn vrienden bij AEGEE. Dus toen ik hoorde over bestuur doen bij AEGEE-Delft, ging er een lichtje bij mij branden. Ik besloot dat ik een tussenjaar wilde doen waarin ik bestuurslid zou zijn bij AEGEE-Delft. Na de selectie-, verkiezings- en voorbereidingsperiode, ben ik nu echt bestuur wat een beetje raar en geweldig tegelijkertijd is. Ik kijk uit naar alle nieuwe ervaringen als bestuur en heb zeker geen spijt van deze keuze.

president@aegee-delft.nl

nl_NL