Op zoek naar een bijbaantje?

Ben jij nog op zoek naar een bijbaantje voor het komende jaar? Vermeld dat je van AEGEE-Delft komt bij je sollicitatie en de vereniging verdient er ook nog een zakcentje aan!

logo 1273x388px

Ben jij een aanpakker?
MijnStudent zoekt gemotiveerde studenten die aan de slag willen als verhuizer, klusser of op een van onze andere facilitaire diensten. We werken met studenten waardoor we dus flexibel jou kunnen inplannen. Wil je met een gezellig en gedreven team klanten blij maken? Solliciteer nu!

Wat doet MijnStudent?
MijnStudent is een facilitaire dienstverlener die handige studenten inzet voor praktische klussen zoals verhuizen, klussen, schilderen maar ook receptiewerk en administratieve projecten. Met onze handige diensten helpen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het oplossen van hun facilitaire uitdagingen.

Onze organisatie
Met twee vestigingen (Utrecht & Amsterdam) en een vast team van 12 man op kantoor sturen wij circa 150 studenten aan. Om de snelle groei van het aantal klanten en aanvragen aan te kunnen ook in de regio Delft en Rotterdam zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega´s om ons team te versterken!

Wat wij zoeken
Ben jij een HBO/WO student, een aanpakker en deins je er niet voor terug om je handen vuil te maken? Herken jij je in onze kernwaarden Slim, Betrouwbaar, Eerlijk, Zorgvuldig en IJverig? En lijkt het je leuk om bij een dynamisch jong bedrijf te werken?

Solliciteer dan bij ons op:
http://www.mijnstudent.nl/werken-bij/student/solliciteren