OWee 2019

Hou je van reizen? Hou je van borrels en feesten? Wil je ontvangen worden door vriendelijke lokale studenten in elke grote Europese stad en rondgeleid worden door locals? Ben je op zoek naar een plek om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen door middel van commissies? Wil je deel uitmaken van een gastvrije, ruimdenkende gemeenschap? Bij AEGEE ben je aan het juiste adres!

Binnen Delft is AEGEE een middelgrote studentenvereniging. Maar eigenlijk maakt AEGEE deel uit van het grootste Europese studentennetwerk dat zich uitstrekt van Turkije tot Zweden, van de Canarische eilanden tot Rusland. Alles bij elkaar hebben we 13000 avontuurlijke leden met ruimdenkende karakters in ongeveer 200 universiteitssteden. We zijn allemaal studenten die graag door Europa reizen en open staan ​​om andere studenten van alle culturen te ontmoeten.

Deze OWee laten we je zien hoe het is om een ​​echte AEGEEer te zijn. Natuurlijk zullen we de infomarkt en de Search @ X-markt bezoeken. Op maandagavond is er een ‘Roadtrippers-feest’. Tijdens dit feest met een landelijk thema verandert het thema zo nu en dan! Verschillende landen komen langs met verschillende soorten muziek, drankjes en snacks. Op dinsdag is er een episch blacklightfeest (zorg ervoor dat je wit draagt)! En op woensdag is er ‘European Night’. Dit is het meest opwindende evenement van elk groot Europees evenement! Er komen veel drankjes en snacks uit alle verschillende Europese landen. Dit is slechts een korte samenvatting van onze grootste evenementen tijdens de OWee. Controleer het programma voor meer activiteiten! Wij zijn maandag-, dinsdag- en woensdagavond te vinden bij Café De Bonte Os (Voldersgracht 10). Je kan ons herkennen aan onze paarse outfits.

nl_NL