Bestuursupdate: Nieuwe Maatregelen Coronavirus

Laatste update: 23 juni 12:15
Update: er kunnen weer fysieke activiteiten plaatsvinden! De wekelijkse borrel vindt nu plaats in de DUWO Common Room aan de Professor Schermerhornstraat. Wil je komen borrelen? Inschrijven is verplicht, en er is een maximum van 30 personen om voldoende afstand te kunnen houden. Meer informatie vind je in onze kalender.
Overige activiteiten en vergaderingen gebeuren nog zo veel mogelijk online.
Update van 25 maart:
Als gevolg van de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zijn alle fysieke activiteiten, bijeenkomsten en vergaderingen van AEGEE-Delft tot 1 juni afgelast. Het kantoor is gesloten.

Online voortzetting van activiteiten

(Bestuurs-)vergaderingen en AEGEE-Delft activiteiten vinden online plaats. Onze Discord is de plek waar de meeste activiteiten plaatsvinden en waar je kan chatten, studeren en vergaderen. Houd de Activity Overview, Facebook Member’s Page en WhatsAppgroep in de gaten voor wanneer de activiteiten plaatsvinden!

Vertrouwenspersonen

Net als altijd staan onze vertrouwenspersonen Marlijn en Naomi klaar om een luisterend oor en steun te bieden. Als je je verhaal kwijt wil of ergens mee zit kan je contact opnemen via vertrouwenspersoon-delft@outlook.com. Alles wat je deelt wordt vertrouwelijk behandeld door de vertrouwenspersonen.

Het bestuur luistert naar jullie zorgen en ideeën

Wij willen leden, commissies, werkgroepen en disputen vragen om na te denken over een online invulling van activiteiten. Heb je een idee? Neem dan contact op met het bestuur!

Heb je andere zorgen of dingen waar het bestuur of de vereniging je mee kan helpen? Denk aan motivatie om te studeren, angst of eenzaamheid door de isolatie. Stuur dan een berichtje naar board@aegee-delft.nl, dan kijken wij waar wij mee kunnen helpen. Ook kunnen wij zorgen omtrent je studie doorgeven aan onze contactpersoon bij de TU Delft.

Algemene Maatregelen
Houd altijd de adviezen van het RIVM en de maatregelen van de overheid in de gaten. De belangrijkste maatregelen:
  • Blijf zoveel mogelijk thuis. Ga alleen naar buiten voor werk als je niet thuis kunt werken, voor boodschappen, een frisse neus of als je aan iemand zorg verleent.
  • Blijf thuis als je last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Heb je koorts? Dan blijven ook je huisgenoten thuis.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Alle bijeenkomsten en evenementen worden afgelast tot 1 juni. Ook bij minder dan 100 bezoekers.
Voor alle besluiten volgt het bestuur de maatregelen van de overheid en de adviezen van de RIVM, het Comité Directeur (het bestuur van AEGEE-Europe) en de Delftse Verenigings Raad (VeRa). 
Wij vinden het van belang om met elkaar te blijven communiceren over de stand van zaken en zullen jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelen en besluiten. Ondertussen willen wij jullie vragen om op jezelf en elkaar te letten.
Het bestuur is bereikbaar voor vragen, ideeën en opmerkingen via board@aegee-delft.nl.
nl_NL