Julian van Loo – Oud-Secretaris

Hoi, ik ben Julian, en dit jaar mag ik duizenden mailtjes bijhouden namens AEGEE-Delft. Daarnaast doe ik nóg leukere dingen zoals kerstkaartjes ontwerpen, social media bijhouden en samen met drie geweldige bestuursgenootjes onze mooie vereniging weer een stapje vooruit brengen. Ik ben al erg aan het genieten van het eindeloos notuleren, het ontmoeten van vele nieuwe AEGEE’ers uit het hele netwerk en het organiseren van gave activiteiten. Ik zit vol met ideeën en hoop dat ik een hoop hiervan tot leven kan wekken tijdens, of na, dit prachtige bestuursjaar.

Ik loop inmiddels al meer dan drie jaar rond in Delft en bij AEGEE-Delft. Hiernaast heb ik net mijn bachelor Nanobiologie afgerond en ga ik na mijn bestuursjaar beginnen aan mijn master. Tenminste, het begint al wel weer een beetje bij me te kriebelen om de prachtige nanowereld weer in te duiken, dus misschien ga ik nog wel een vakje volgen dit jaar…

Bij AEGEE houd ik vooral van liften en begin ik nu ook mijn liefde voor de rest van het netwerk, en het Europese niveau, te ontdekken. Wie weet waar de komende jaren mij gaan brengen?

Wees welkom om mij aan te spreken voor vragen, gekke ideeën of gewoon zomaar!

secretary@aegee-delft.nl

nl_NL