Sine Regno bestuur “Quasi”

Dit was niet zomaar een jaar: dit was één verenigingsjaar met maar liefst twee besturen! Van 15 mei tot 22 mei heeft voor het eerst in de recente geschiedenis van onze vereniging een Sine Regno bestuur de zaken waargenomen, terwijl Bestuur “Qui-vive” van haar welverdiende vakantie genoot onder de Kroatische zon. Sine Regno Bestuur Quasi, onder het motto “Ik zie zo veel komen en gaan; ik weet pas wie je bent, als je bestuur hebt gedaan.”, heeft een knotsgekke week neergezet vol bizarre activiteiten. De organisatie lag in de vakkundige handen van een select gezelschap oud-bestuursleden, bestaande uit André van der Veen, Jelle Licht, Gijs Nannenberg en Stendert Laan.

Tijdens de bierkantoordiensten, een langstudeerdersborrel voor studienummerhouders onder de 4303133, een heuse BBBE en een FlunkyBBQ heeft menig jong lid en oude lul genoten van de grote vrijheid, niet geremd door enige vorm van verantwoording, waardigheid, coherent beleid of andere serieuze zaken. De week telde maar liefst twee hoogtepunten. Het begon met het eerste bootfeest der AEGEE-Delft, opgedragen aan onze lieve twin local in het verre zuidoosten. Bij Temptation Bayern schitterde de Thorboot tijdelijk van de glimmende, tropische pakjes en de verfrissende, Beierse bierdruppels. Uiteraard mocht een uitgebreid maal met veel worst, Käsespätzle, Sauerkraut, Obatzda en zoete mosterd niet ontbreken. Het tweede hoogtepunt bestond uit de bejubelde “Belgium is a beautiful city”-trip naar het altijd mooie Brussel/Bruxelles. Manneken Pis, een Europees geschiedkundig museum, het CD-huis, de Brusselse Pride en een swingend wereldmuziekfestival hebben er een onvergetelijke 23 uur en 39 minuten van gemaakt.
Zonder enig moment van twijfel wordt een dergelijke week in de komende jaren aanbevolen! En nu moeten we weer terug naar de realiteit. Tabee!
nl_NL