OWee 2018

Houd jij van reizen? Wil jij graag Europa verkennen zonder al je loon van de Jumbo van afgelopen twee jaar uit te geven? Wil je graag in iedere grote Europese stad ontvangen worden door gastvrije locals die je hun stad willen laten zien? Dan ben je bij AEGEE op de juiste plek.

Binnen Delft is AEGEE (Association des États Généraux des Étudiants de l’Europe) een van de kleinere verenigingen, maar het maakt deel uit van het grootste Europese studentennetwerk dat strekt van Turkije tot Noorwegen en van de Canarische Eilanden tot Rusland. In totaal hebben we 13.000 avontuurlijke leden in ongeveer 200 universiteitssteden met een open-minded karakter. We zijn allemaal studenten die maar wat graag door Europa trekken, die open staan om andere studenten te ontmoeten van alle soorten en maten.

Wil je nog meer weten over AEGEE-Delft of AEGEE in het algemeen? Klik dan hier of hier!

Ben jij al overtuigd van AEGEE of ben je gewoon enigszins benieuwd wat AEGEE allemaal te bieden heeft? Check dan ons programma hieronder en kom langs bij een van onze activiteiten tijdens de OWee! Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor events en foto’s en volg onze Insta-story voor de wat minder professionele foto’s!

Facebook

Insta

nl_NL