Verenigingsjaar 2018-2019 van AEGEE-Delft

Het is nu September, wat betekent dat het nieuwe academisch jaar, en dus ook het nieuwe AEGEE jaar, is begonnen! Een mooi moment om terug te blikken op de hoogtepunten van afgelopen jaar.
September begon met een fantastische introductieperiode. Het hoogtepunt hiervan was het introductieweekend, waar zo’n 50 nieuwe en oudere leden een weekend in Brabant doorbrachten om elkaar te leren kennen.
In oktober hadden we een zonnige liftreis naar de stad van de lichtjes en romantiek, Parijs. We hadden een toffe avond met wat leden van AEGEE-Parijs en een paar deelnemers vonden ook de romantiek!
Het hoogtepunt van november was de “Crazy and Chaotic Christmas Cradle” reis naar Aachen en Keulen, georganiseerd door bestuur Radix. We bezochten verschillende kerstmarkten, dronken glühwein en hebben leden van andere locals ontmoet!
Ons groots jaarlijks kerstdiner markeerde het einde van 2018. De KOOKT had een heerlijk tiengangendiner bereid voor vele nieuwe en oudere leden, alumni, leden van AEGEE-Passau en andere vrienden!
De Epische Estland Expeditie in januari ging naar… Krakau en Katowice. Alhoewel Estland niet werd bereikt, was de expeditie wel episch!
In februari gingen we liften naar Warschau, wat wonderbaarlijk snel ging. Nadat we uit waren gegaan met AEGEE-Warsaw, hebben gecurled in het nationaal stadion en een hoop Soplica hebben gedronken, ging onze reis verder naar Grodno in Wit-Rusland. Daar hadden we een sauna en pool party en gingen we naar de club met AEGEE-Grodno.
In maart losten wij het startschot voor het festivalseizoen met ons jaarlijks festival voor kunst, muziek en technologie: ‘t Collectief! Deze editie had een brede line-up en vele gave ruimtes met ieder een ander thema, zoals een douchekaraoke waar iedereen zijn zangkunsten kon laten zien!
In april hadden we een chille Paasreis naar Lyon en Marseille, met onder andere een boottochtje door het centrum van Lyon.
In mei bezochten we het prachtige Frankrijk opnieuw, deze keer door te liften naar een pittoresk dorpje in de Champagneregio. Hier hebben we gekampeerd, ervaarden we een heerlijke champagneproeverij bovenop een heuvel tussen de wijngaarden en bezochten we het mooie Reims (waar nog wél een Notre-Dame met dak staat!).
Het pittoreske Passau was de scène voor de jaarlijkse boat party van onze Twin Local AEGEE-Passau in juni. Ook dit jaar waren we weer uitgenodigd voor dit epische feest op de Donau!
Juli was het Summer University-seizoen. Leden van AEGEE-Delft gingen naar verschillende steden in Europa, zoals Kiev, Oviedo, Tblisi, Zaragoza en Zagreb!
In augustus hadden we een fantastisch OWee-programma, met de parade, een European Night, een douchekaraoke, blacklight Bob Rossen en meer!
Bedankt bestuur Radix voor een prachtig 2018-2019!

nl_NL