Studenten en hun vaste lasten

Hoe fijn zou het zijn als je als student van de TU kunt besparen op je vaste lasten in je studentenhuis?
Laten wij meteen het antwoord maar geven: Héél fijn. Zo heb je namelijk meer geld over om voor de leukere dingen te gebruiken: uitjes met vrienden en/of huisgenoten, studenten (sport)verenigingen, upgrades in je studentenhuis. Al is het maar omdat je studieschuld dan iets lager kan uitpakken.. Elk beetje is meegenomen!

Besparen via internet
Hoewel sommige studenten denken dat het niet mogelijk is om bijvoorbeeld een ander energiecontract te kiezen omdat ze in een studentenhuis wonen is dat zeker niet het geval. Je kunt in
overleg met je huisbaas (mocht hij een keertje luisteren) hem ervan overtuigen om naar een goedkoper en eventueel ook duurzaam energiecontract over te stappen. Via een website als Overstappen.nl kan je direct binnen met besparen. Zeker met een energiecontract voor een studentenhuis kan er flink bespaard worden, juist omdat er relatief veel mensen wonen en er veel energie verbruikt wordt.

Mocht je de huisbaas niet kunnen overtuigen kan je hem, ook via Overstappen.nl, laten zien hoeveel hij kan besparen op zijn autoverzekering. Het kiezen van een goedkope autoverzekering kan tot wel 200 euro per jaar schelen, dus als dat hem nog niet over de streep trekt..

Dit artikel is geschreven in samenwerking met overstappen.nl

nl_NL